Sikeres MFP-pályázati lebonyolítás!

A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat keretében (pályázati azonosító: FCA-KP-1-2020/4-000193) sikeres egész napos rendezvényt tartottunk a Somló lábánál, az újonnan átadandó Somló Kapuja Látogatóközpont területén.

A Somló Fesztivál keretében a délelőtt folyamán sor került a Somlói Gyermek és Ifjúsági Néptánc és Népdal Találkozóra, kora délutántól késő estig pedig zenés, táncos programok várták az érdeklődőket gyermek-, néptánc-, zenés-énekes programjainkon. 

A Somló Fesztivál célja továbbá, hogy a programok mellett térítésmentes kiállítási lehetőséget biztosítsunk a somlói borvidék vendéglátóipari és borászati kiállítóinak megjelenéséhez, termékeik értékesítéséhez.

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek.

Az elmúlt években az Egyesület saját tagdíján és támogatói segítségén felül több sikeres pályázaton keresztül tudott forrásokat bevonni e tevékenységére, különösen reklám, marketing, PR területen.

További információk: https://papaesvideke.hu/?p=18968

logo